Aile Okulu Kurslarımız.

Eğitici Eğitimini Alan Bir Çok Öğretmenimiz ile Birlikte Derecik Şehit Gaffar OKKAN Orta okulu Derecik ilkokuluve Anaokulu,Koçyiğit Orta okulu,Yeşilova Mehmetçik Orta Okulu,Gelişen İlk Ve orta OkuluSamanlı (HacıbeyMah) İlkokulu,Drecik Borsa İstanbul Lisemiz Velilerine Yönelik aile Okulu Kurslarımızı açtık Birçoğunu tamamladık halen devam eden aile eğitimi Kurslarımız mevcut . Aile okulu Kurslarımız ile Velilerimize Ulaşarak hem veli bilinçlendirme hem de okul-aile arasında köprü olarak  öğrenci hakında daha detaylı bilgiler vererek hizmetlerimize devam ediyoruz. Okul Aile birliğine Gelemeyen Anne ve Babalar Özellikle de Annelere yönelik Eğitim eğiticisi Öğretmenlerimiz velilerimizi bizzat evde ziyaret ederek bu hizmeti yerine getiriyorlar.